Streaming Premi Factor Humà Mercè Sala: Teixint Valors

14 de mayo de 05:00h a 07:00h

Redifusión

"Teixint valors" és el lema de la 5a edició del Premi Factor Humà Mercè Sala que, com cada any, distingirà una iniciativa on les persones siguin la prioritat i que porti a la pràctica els valors que Mercè Sala representava: innovació, pragmatisme, visió global i humanitat. Durant l'acte, que es celebrarà el proper 14 de maig al CaixaForum de Barcelona, es presentarà el Manifest Factor Humà, una crida a empreses i organitzacions a exercir el seu paper com a agents de progrés i benestar de manera ètica i responsable.

En la seva 5a edició, el Premi Factor Humà Mercè Sala es consolida com un referent en l’àmbit de la gestió de persones a Catalunya i a Espanya. Un any més, en aquesta ocasió sota el lema Teixint Valors, aconseguirà reunir els principals líders econòmics i socials de Catalunya per posar en relleu el compromís de les organitzacions amb el valor de les persones. Hi assistiran, entre d’altres, representants de les empreses que formen part de la Fundació Factor Humà, així com membres del Govern de la Generalitat de Catalunya i altres personalitats.

  • – Jaume Lanaspa, director general de la Fundació “la Caixa”, donarà la benvinguda institucional;
  • – Àngel Castiñeira, professor d'ESADE i director acadèmic de la Càtedra LideratgeS i Gobernança Democràtica, pronunciarà una conferència inspirada en el fil conductor d'aquesta edició, Teixint Valors;
  • – Aixi mateix, hi haurà un moment per recordar Mercè Sala (1943-2008), impulsora de la Fundació Factor Humà;
  • – Manuel del Castillo, gerent de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona (organització guanyadora de l'edició anterior), presentarà el moment de lliurament del guardó;
  • – Lluis Bertran, secretari general de Governació i Administracions Públiques, clourà la vetllada;
  • – Rosie Wiederkehr, cantant, ens oferirà durant l'acte vàries actuacions musicals.

El Premi reconeix la contribució que evoca la figura i els valors de Mercè Sala i vol ser coherent amb uns principis que estan relacionats amb els objectius de la Fundació Factor Humà, organització que fou promoguda per la pròpia Mercè l'any 1997. És un reconeixement a persones, projectes, equips, iniciatives, etc., que són la concreció pràctica dels principis i valors que ella representava: innovació, pragmatisme, visió global i humanitat.